Save today

Flowder kortingscodes

Flowder actie-, promotie- en kortingscodes 2019

FLOWDER, de lifestyle beleving in bloemen

Bij ons koop je niet zomaar bloemen. Bij ons koop je de beste kwaliteit gecombineerd met stijl en ambacht. Iedere week zoekt onze bloemstyliste naar de mooiste seizoensbloemen van de beste kwaliteit om tot de meest bijzondere creaties te komen. Om die reden bieden wij verschillende bossen bloemen aan waarmee je altijd goed zit voor ieder moment, passend bij elke emotie. Geen keuzestress en premium kwaliteit. Naar onze mening de juiste ingrediënten voor een luxe cadeau.

Voor een luxe product moet je altijd net een beetje meer moeite doen. Bij FLOWDER betekent dat, dat je niet tot het laatste moment moet wachten met bestellen. Als voorbeeld; op maandag besteld, is op woensdag bezorgd. In ruil daarvoor krijg jij bloemen die extra lang staan, want wij snijden de bloemen pas af nadat jij jouw bestelling hebt geplaatst.

korting

Vergelijkbare kortingscodes en aanbiedingen

5% korting op alle Bonsai bomen

Geldig tot: 1 Januari 2020
bonsaibomen5
zie de code hierboven! Hierboven zie je de code die je op de website van Choice of Green moet invullen. We hebben de website al voor je geopend en de code is gekopieerd naar je clipboard!
  • Choiceofgreen.com is een uniek concept die planten vers bij de kwekers vandaan haalt en binnen 48 uur kan leveren bij de klant. Dit is mogelijk, omdat Choiceofgreen.com een unieke samenwerking heeft met PostNL ...
Toegevoegd op: Meer dan een maand geleden

10% korting op je bestelling (minimum besteding € 1000,-)

Geldig tot: 4 Januari 2026
kwantumkorting10%
zie de code hierboven! Hierboven zie je de code die je op de website van Kweekkast moet invullen. We hebben de website al voor je geopend en de code is gekopieerd naar je clipboard!
  • In de webwinkel van Kweekkast.nl vindt u een ruime keus aan complete en lege kweekkasten. Daarnaast vindt u hier ook andere spullen voor uw kweekkast zoals verlichting, ventilatie en bewateringssystemen. Door e...
Toegevoegd op: Meer dan een maand geleden

10% korting op het hele assortiment

Geldig tot: 1 Januari 2023
voorjaar
zie de code hierboven! Hierboven zie je de code die je op de website van Bloembollenkopen moet invullen. We hebben de website al voor je geopend en de code is gekopieerd naar je clipboard!
  • Met meer dan 1200 verschillende soorten bloembollen en vaste planten, is BloembollenKopen.nl de best gesorteerde online plantgoed leverancier. Klanten kunnen in de fraaie webshop vanaf slechts € 12,50 een b...
Toegevoegd op: Meer dan een maand geleden

10% korting op je bestelling

Geldig tot: 2 Januari 2025
BALLONNENPARADE
zie de code hierboven! Hierboven zie je de code die je op de website van Ballonnenparade moet invullen. We hebben de website al voor je geopend en de code is gekopieerd naar je clipboard!
  • Ballonnenparade.nl is gespecialiseerd in LED verlichte ballonnen en lampionnen als feestverlichting voor allerlei soorten (thema)feesten zoals; verjaardagen, evenementen en trouwerijen (ook in het roze). Na...
Toegevoegd op: Meer dan een maand geleden

10% korting op je bestelling (minimum besteding € 1000,-)

Geldig tot: 4 Januari 2026
kwantumkorting10%
zie de code hierboven! Hierboven zie je de code die je op de website van Kweekverlichting moet invullen. We hebben de website al voor je geopend en de code is gekopieerd naar je clipboard!
  • Als u op zoek bent naar zuinige kweeklampen voor uw hobbykweek dan bent u bij de kweekverlichting expert aan het juiste adres. In deze webshop vindt u voor vrijwel elke kweek een zuinige kweeklamp. Daarnaast he...
Toegevoegd op: Meer dan een maand geleden

€ 10,- korting op de eerste 4 pakketten (nieuwe klanten)

Geldig tot: 28 December 2019
HE4BE10LEO
zie de code hierboven! Hierboven zie je de code die je op de website van Marley Spoon moet invullen. We hebben de website al voor je geopend en de code is gekopieerd naar je clipboard!
  • Marley Spoon - Lekkere recepten en verse ingredienten
Toegevoegd op: Meer dan een maand geleden

Afgelopen Flowder kortingscodes en aanbiedingen

21% korting op alle bossen bloemen

Geldig tot: 27 Juni 2016 | Code is verlopen!
zomer
Toegevoegd op: Meer dan een maand geleden

€ 7,50 korting op alle bossen bloemen voor vaderdag

Geldig tot: 17 Juni 2016 | Code is verlopen!
vaderdag
Toegevoegd op: Meer dan een maand geleden

20% korting op het Spring Fever boeket

Geldig tot: 26 Maart 2016 | Code is verlopen!
SPRINGFEVER
Toegevoegd op: Meer dan een maand geleden

Geen verzendkosten (€ 4,95 korting op je bestelling

Geldig tot: 1 Maart 2016 | Code is verlopen!
FLOWDERNL03
Toegevoegd op: Meer dan een maand geleden
Krijg de nieuwste Flowder kortingscodes rechtstreeks in je inbox...

Nieuwste Flowder 2019 kortingscode informatie

Wanneer je op een aktieve Flowder kortingscode hebt geklikt, dan zal de Flowder website openen in een nieuw browser window of nieuwe tab, zodat je gelijk de kortingscode kan gebruiken. Als er geen aktieve Flowder kortingscodes zijn, dan heeft Flowder geen kortingscodes uitgegeven op dit moment. Als dat het geval is dan laten we andere interessante aanbiedingen en kortingscodes van vergelijkbare winkels zien. Veel plezier met shoppen!

Hier horen buttons van verschillende sociale media te staan.
Je ziet deze niet omdat je (nog niet) hebt aangegeven cookies te accepteren.
Klik hier om cookies toe te staan voor deze website.

De website van Flowder

De Flowder website

Blader winkels A-Z


Blader door winkels per category


Alleen vandaag!

Bekijk ook
deze
koopjes!

Iedere dag verzamelen we alle interessante dagaanbiedingen die alleen vandaag met bijzonder veel korting in de aanbieding zijn! Iedere dag zijn er weer andere produkten in de aanbieding dus check ze iedere dag!

Bekijk hier de dagaanbiedingen van vandaag

Bekijk alle Mode winkels

Bekijk alle Cadeau winkels

Populaire Electronica winkels

Bekijk alle Electronica winkels

Populaire Speelgoed winkels

Bekijk alle Speelgoed winkels