Save today

GriffixWinkel kortingscodes

GriffixWinkel actie-, promotie- en kortingscodes 2019

GriffixWinkel.nl is de dedicated online shop voor Griffix producten van Pelikan Hardcopy.

Het vierstappen griffix 'žLerenSchrijven'-systeem is het eerste volledige productconcept dat het evolutieproces van het leren schrijven, van bij het begin, consequent begeleidt.

Griffix is de naam: De innovatieve, kindvriendelijke greep maakt dit nieuwe schrijfsysteem zo verbluffend. De greep werd aangepast aan de nieuwste grafomotorische kennis.

Leren schrijven is een grote stap voor uw kind en is vooral een complex motorisch gebeuren. Daarom is het noodzakelijk dat volwassenen toezien dat de kinderhand bij het schrijven niet verkrampt. Oefeningen ter ontspanning van de vingers en hand kunnen hierbij helpen.

Merkwaardig genoeg is er maar een pengreep die het mogelijk maakt om soepel, vlot en met weinig inspanning de schrijfactiviteit uit te voeren en ook de drie deelbewegingen van het schrijven mogelijk maakt: de driepuntsgreep. Griffix ondersteunt de kinderhand om van bij het begin de correcte driepuntsgreep aan te leren en zodoende het evolutieproces in de verschillende leerfasen te vergemakkelijken en te versnellen.

De producten zijn in verschillende kleuren en fases te verkrijgen.

korting
Krijg de nieuwste GriffixWinkel kortingscodes rechtstreeks in je inbox...

Nieuwste GriffixWinkel 2019 kortingscode informatie

Wanneer je op een aktieve GriffixWinkel kortingscode hebt geklikt, dan zal de GriffixWinkel website openen in een nieuw browser window of nieuwe tab, zodat je gelijk de kortingscode kan gebruiken. Als er geen aktieve GriffixWinkel kortingscodes zijn, dan heeft GriffixWinkel geen kortingscodes uitgegeven op dit moment. Als dat het geval is dan laten we andere interessante aanbiedingen en kortingscodes van vergelijkbare winkels zien. Veel plezier met shoppen!

Hier horen buttons van verschillende sociale media te staan.
Je ziet deze niet omdat je (nog niet) hebt aangegeven cookies te accepteren.
Klik hier om cookies toe te staan voor deze website.

De website van GriffixWinkel

De GriffixWinkel website

Blader winkels A-Z


Blader door winkels per category


Alleen vandaag!

Bekijk ook
deze
koopjes!

Iedere dag verzamelen we alle interessante dagaanbiedingen die alleen vandaag met bijzonder veel korting in de aanbieding zijn! Iedere dag zijn er weer andere produkten in de aanbieding dus check ze iedere dag!

Bekijk hier de dagaanbiedingen van vandaag

Bekijk alle Mode winkels

Bekijk alle Cadeau winkels

Populaire Electronica winkels

Bekijk alle Electronica winkels

Populaire Speelgoed winkels

Bekijk alle Speelgoed winkels