Save today

Trombosezelfzorg kortingscodes

Trombosezelfzorg actie-, promotie- en kortingscodes 2019

De Nationale Trombose Dienst (NTD) is de grootste zelfzorg trombosedienst van Nederland. De Nationale Trombosedienst biedt een zelf meet apparaat waardoor de patient niet meer twee wekelijks naar de prikpost hoeft, maar zelf bepaalt wanneer het uit komt om zijn of haar bloed waarde te meten. Dit gaat aan de hand van een simpele vinger prik. Alle metingen en bijzonderheden worden bijgehouden in het online dossier van de patient. Geen doseerbriefjes meer, de patient kan zijn/ haar doseerschema online inzien. De patient hoeft niet elk half jaar terug naar de trombosedienst voor controle. De patient blijft op de hoogte van het laatste nieuws rondom trombose en De Nationale Trombose Dienst via de maandelijkse nieuwsbrief. De medische servicedesk staat klaar voor alle medische vragen van de patient rondom zijn/ haar behandeling. Overal ter wereld, op elk tijdstip kan de patient online zijn/ haar INR waarde invoeren of het doseerschema inzien.

korting
Krijg de nieuwste Trombosezelfzorg kortingscodes rechtstreeks in je inbox...

Nieuwste Trombosezelfzorg 2019 kortingscode informatie

Wanneer je op een aktieve Trombosezelfzorg kortingscode hebt geklikt, dan zal de Trombosezelfzorg website openen in een nieuw browser window of nieuwe tab, zodat je gelijk de kortingscode kan gebruiken. Als er geen aktieve Trombosezelfzorg kortingscodes zijn, dan heeft Trombosezelfzorg geen kortingscodes uitgegeven op dit moment. Als dat het geval is dan laten we andere interessante aanbiedingen en kortingscodes van vergelijkbare winkels zien. Veel plezier met shoppen!

Hier horen buttons van verschillende sociale media te staan.
Je ziet deze niet omdat je (nog niet) hebt aangegeven cookies te accepteren.
Klik hier om cookies toe te staan voor deze website.

De website van Trombosezelfzorg

De Trombosezelfzorg website

Blader winkels A-Z


Blader door winkels per category


Alleen vandaag!

Bekijk ook
deze
koopjes!

Iedere dag verzamelen we alle interessante dagaanbiedingen die alleen vandaag met bijzonder veel korting in de aanbieding zijn! Iedere dag zijn er weer andere produkten in de aanbieding dus check ze iedere dag!

Bekijk hier de dagaanbiedingen van vandaag

Bekijk alle Mode winkels

Bekijk alle Cadeau winkels

Populaire Electronica winkels

Bekijk alle Electronica winkels

Populaire Speelgoed winkels

Bekijk alle Speelgoed winkels